/Returnarea Produselor
Returnarea Produselor 2018-07-23T19:54:22+00:00

Returnarea Produselor

Deoarece ne dorim sa avem doar clienti multumiti, va oferim posibilitatea returnarii produselor cumparate în 10 de zile lucratoare de la data primirii produsului (legislatia in vigoare prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”).

Daca produsele cumparate sunt personalizate, acestea nu mai pot fi returnate. Acest lucru este prevazut de legislatia in vigoare: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate cu conditia ca acestea sa fie in ambalajul original, in termen de 10 zile de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Contravaloarea produselor returnate se va inapoia in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, autentificati-va si accesati link-ul “Formular de Returnari”. Completand acea pagina, ne notificati in termeni legali dorinta dumneavoastra de retur si ne oferiti informatii despre cum va putem inapoia contravaloarea produselor comandate.

Detalii suplimentare despre returnare si contravaloarea produselor returnate puteti obţine facand o cerere la adresa de email contact@cadouribusiness.ro