/Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate 2018-07-23T19:54:22+00:00

Politica de confidentialitate

Informatiile de mai jos, denumite la modul general “Politica de Confidentialitate” reglementeaza modul in care SC BALLA PROMOTIONS SRL trateaza informatiile cu caracter personal si nu numai, ale  vizitatorilor website-ului www.cadouribusiness.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidenţialitate va rugam sa parasiti acest site imediat.

SC BALLA PROMOTIONS SRL este unic proprietar si administrator al website-ului www.cadouribusiness.ro si respecta caracterul privat al informatiei. Accesul/utilizarea in continuare a acestui website presupune acceptul dumneavoastra cu privire la Politica de Confidentialitate si Termeni si Conditii.

Proprietarul/administratorul isi rezerva dreptul de a schimba/actualiza oricand continutul website-ului fara nici o notificare prealabila, de aceea va rugam sa vizitati cat mai des Politica de Confidentialitate si Termeni si Conditii pentru a verifica eventualele modificari.

BALLA PROMOTIONS SRL poate colecta date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra. Aceste date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul formularelor, e-mail-urilor, comenzilor si nu vor fi făcute publice, ci vor servi proprietarului/administratorului website-ului pentru a adapta conţinutul acestuia cerintelor dumneavoastra.

O altă categorie de informatii colectate sunt cele care se referă la: paginile accesate de dumneavoastra din cadrul wesite-ului www.cadouribusiness.ro; adresa IP de la care se face accesul; browser-ul folosit; sistemul de operare si rezolutia monitorului; numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorii si/sau partenerii acceseaza adresa www.cadouribusiness.ro); orele de acces si durata vizitei dumneavoastra.

Pentru colectarea datelor enumerate mai sus acceptul dumneavoastra este dat prin accesarea website-ului www.cadouribusiness.ro si vor fi folosite pentru a imbunatati permanent continutul website-ului precum si securitatea acestuia.

Proprietarul/administratorul website-ului www.cadouribusiness.ro poate dezvalui date despre vizitatorii sai doar daca acest lucru este cerut prin lege si doar pentru a preveni/ depista/ combate eventualele infractiuni. BALLA PROMOTIONS SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Politica de Confidenţialitate a website-ului www.cadouribusiness.ro se supune legislatiei romane in vigoare. Pentru orice alte intrebari/ nelamuriri cu privire la Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@cadouribusiness.ro